Romantisk musik

Musik för kärlek och romantik? I det ämnet finns en uppsjö av låtar att välja mellan! Det finns musik som får dig att minnas när hjärtat brast och den där låten gick på repeat hemma medan du vältrade dig i sorg. Det finns låtar som genast gör att du hamnar i rätt stämning och som gör dig varm inombords. Det finns sångröster som får dig att vilja kasta kläderna på direkten och bara sätta igång. Sen finns det låtar som gör att du minns den där kärleken, den eviga brinnande kärleken. Den som kastar dig tillbaka i tiden och gör dig glad så fort du hör den.

Filmmusik för kärlek och sex

Musik har förmågan att föra oss till olika känslor, sammanhang och minnen. Vem har inte hört den där 90tals låten som genast för en tillbaka till en situation man minns väl (eller önskar man kunde glömma). Filmmusik har absolut den förmågan att kasta oss tillbaka till det vi kände när vi såg filmen (och vem det nu var vi såg filmen med). Storfilmer som Starwars och Titanic har kryddat livet med musik vi aldrig glömmer. Sen har vi Musiken till Fifty shades darker som kanske framkallar en helt annan…känsla… än vad just Starwars gör. De flesta brukar absolut minnas vem de såg en sådan film med och bara att höra någon av låtarna på radion kan få en att känna sig lite mer ”romantisk”. Testa med den du bryr dig om och se vad som händer och vilka minnen som kommer upp.

Romantisk musik framkallar romantiska känslor

Den där dejten. Man har dämpat ljuset, hällt upp vinet, piffat upp sig och man är redo att ta emot sin dejt. Vad är det som fattas för att göra situationen komplett? Självklart är det musiken! Att satsa på säkra kort är helt rätt i denna situationen. Använder du streamingtjänster för musik, se till att det inte kommer brytas mitt i av en reklamsnutt. Inget dödar stämningen hårdare än det! Om du vill vara riktigt noggrann så gör du iordning en egen spellista med låtar som ger dig en känsla av romantik. Försök välja låtar som handlar om lycklig kärlek, sensuella låtar och inte låtar om hjärta-smärta hur ljuva du än må tycka de är. Du vill inte att din dejt ska minnas tillbaka till när hen var olyckligt kär och spelade samma sorgsna låt om och om igen. Se till att besök kondom.nu så du är förberedd för vart alla dessa ljuva toner kommer föra dig.

Leave a Comment

mts_howto